Biografija

Zorica Stojković – Instruktor joge i vlasnica Zoya studija je rođena 15.11.1980. godine u Beogradu, i kao Diplomirani ekonomista – master gradila je svoje profesionalno iskustvo u bankarstvu od svoje 22. godine.

Sa jogom se susreće još 2007. godine gde stiče prve pozitivne utiske sa iskusnim vežbačima Peđom i Mirjanom Gnjatić. Sticanjem novih iskustava kroz vežbanje joge uči o primeni iste na trudnoću kao i zdravom načinu gajenja dece od Divne Miljković. Na putu ka ličnom usavršavanju u novoj životnoj etapi (porodica), upoznaje i primenjuje savete o zdravoj ishrani od Georgija Nazarova.

Na putu ka ostvarenju cilja, najvažnije je imati veru u sebe, ne isključujući prijatelje koji su uvek tu da te podrže!

Sa Aštanga jogom se susreće na časovima Miše Mladenovića u Beogradu i konačno upisuje Kurs za instruktora joge u Školi joge Dragana Lončara.

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja stiče sportsko zvanje: Sportski instruktor – Specijalista joge, na osnovu člana 29. Zakona o sportu. Kao Instruktor joge osniva sopstveni Zoya yoga studio u septembru 2017. godine.

Teška operacija kao i posledice nakon iste su vežbanjem joge i radom na sebi potpuno iščezle uz iskustvo koje je stekla uz veoma značajne i nesebične instruktore kao i prijatelje koje je upoznala na putu ka otvaranju sopstvenog studija. Stekla je prijateljstva nemerljive vrednosti i poverenja.