Poslovanje sa svrhom

,,Lični razvoj kao imperativ, moda ili put do životne sreće” je bio jedan od slogana pod kojim je održana Konferencija: Poslovanje sa svrhom organizovana od strane D.R. Gilbert group kojoj su prisustvali svi koji su želeli da čuju više o tome kako da unapređujete sebe i kako da najbolja verzija vas samih dominira u vašem poslovnom životu. Najiskusniji predavači u toj oblasti kao što su Prof. Dr Zorica Tomić, Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj, Prof. dr sci Vladimir Diligenski, Savetnik za lični razvoj i predavač Dragana Bačanek, CEO D.R. Gilbert Group Dragiša Ristovski i mnogi drugi. Usvajanje principa holističke komunikacije predstavlja ne samo put ka samoosvešćenju, već i temelj na kojem uspostavljanje i održavanje odnosa sa drugima može da postane izvor zadovoljstva i radosti.

Seminari i edukacije

Na konkursu za fotografiju u okviru letnje kampanje ,,Knjige D.R. Gilbert centra” 2018. godine, pobedila je fotografija Zoya Yoga studija. Zorica Stojković iskoristila je svoju nagradu i odlučila se da učestvuje na seminaru “Javni i medijski nastup“. Zadovoljstvo je bilo pročitati knjigu ,,Gube samo oni koji ne igraju” i osvojiti tako vrednu nagradu, a posebno zadovoljstvo i čast je bilo prisustvovati kasnije i seminaru koji nosi naziv pomenute knjige. Saznanje koje proističe iz ove kao i ostalih knjiga D.R. Gilberta je da sve odluke koje donosite, zavise isključivo od vašeg mentalnog, fizičkog, duhovnog i emotivnog sklopa za koji vi sami preuzimate odgovornost. Rad na sebi je presudan za donošenje svih odluka u životu! ,,Čitanje neke dobre knjige korisno je po zdravlje isto kao i telesno vežbanje” Imanuel Kant

Letnji kamp engleskog jezika

Madison škola jezika je organizovala prvi Letnji kamp engleskog jezika u junu 2019. godine. Zoya Yoga studio je pozvan da uzme učešće u jednoj od aktivnosti kampa. Odlično organizovan
kamp za predškolce i osnovce nižih razreda osnovne škole. Sve aktivnosti su bile, naravno na engleskom jeziku. Mesto održavanja: Voždovac, u blizini TC Stadion, u prostorijama Madison škole engleskog jezika. Vežbali smo jogu u dvorištu, na engleskom jeziku, po specijalno osmišljenom programu vežbi koji je prilagađen potrebama i uzrastu dece od 6-10 godina! Bilo nam je zadovoljstvo što smo bili deo letnjeg kampa engleskog jezika i već se radujemo sledećem Kampu i nadamo se ponovo lepoj saradnji!

Učešće u panelu „Uloga žena u
razvoju posla”

Uzeli smo učešće u panelu “Uloga žena u razvoju posla”, održanom 06.11.2019. u organizaciji Privredne komore Srbije, a povodom prvog rođendana Sekcije za žensko preduzetništvo. Bilo je zadovoljstvo prisustvovati ovom događaju i veoma korisno čuti korporativna iskustva učesnica, a u cilju podrške ženama u biznisu, malom biznisu i ženskom preduzetništvu.