*Iz higijenskih razloga nabavite svoju prostirku. Postoje zajedničke prostirke u studiju, ali vam preporučujemo da nabavite Vašu ličnu joga prostirku.

Dođite najkasnije 5 -10 minuta pre
početka časa kako biste se presvukli i
pripremili za čas. Ako ipak zakasnite,
slobodno uđite neprimetno kako ne
biste remetili druge vežbače. Nemojte da
osećate nelagodnost ako kasnite, imajte
na umu da dolazite da se opustite.

Pre ulaska u studio isključite mobilni telefon iz dva razloga:

1. Ostavite svoje poslovne i privatne obaveze van studija i uživajte u miru i vremenu koje ćete posvetiti samo sebi
2. Prilagodite se ostalim vežbačima koji su došli sa istim ciljem – da se opuste

Saveti

→ Savetujemo vam da vežbate bosi ili da koristite čarape namenjene vežbanju joge. Na taj način ćete imati stabilnost, balans i uzemljenje u pozama.
→ Vežbajte na prazan želudac. Preporučujemo da poslednji obrok bude bar dva sata pre početka časa, pun želudac znatno otežava vežbanje i disanje.
→ Ne koristite jake dezodoranse, parfeme ili eterična ulja. Jaki mirisi mogu smetati ili izazvati alergijske reakcije kod drugih vežbača. Takođe, neprijatni mirisi mogu ugroziti Vaš komfor kao i komfor drugih vežbača
→ Vašu ličnu prostirku možete ostaviti u studiju na mestima koja su predviđena za to.Ulaganje u sopstvenu prostirku je ulaganje u vašu joga praksu. Od instruktora možete dobiti savete o kupovini prostirke. Ako ipak koristite studijsku, obavezno posle korišćenja, uredno je složite i vratite na mesto. Ne koristite tuđe privatne prostirke!
→ Ne ometajte druge tokom časa – Održavanje pažnje i prisutnosti je jedan od najbitnijih momenata u jogi, zato jogu vežbamo u tišini, skoncentrisani na svoje telo i disanje. Izbegavajte razgovor sa drugim vežbačima za vreme časa i nemojte ometati druge u vežbanju!

Želimo Vam prijatno i opuštajuće vežbanje

→ Posmatrajte sebe, a ne druge ! Joga nije takmičenje, nemojte se porediti sa drugim vežbačima. Joga nam daje snažnije, fleksibilnije i zdravije telo, ali svako telo ima svoj tempo otvaranja i razvoja, mnogo važnije je biti prisutan i uživati u procesu, osluškivati kako asane deluju na naše telo i um i kako se osećamo i ponašamo u pozama. Strpljenje uz redovnost u vežbanju daje rezultate.
→ Ako imate neke povrede, bolesti ili stanja koja mogu uticati na praksu posavetujte se sa lekarom pre dolaska na jogu i obavestite joga instruktora pre časa (unesite podatke u Upitnik o zdravstvenom stanju koji ćete dobiti u studiju).
→ Ako iz bilo kojih razloga morate da napustite čas ranije obavestite o tome joga instruktora pre početka časa i izađite pre shavasane ili joga nidre!
→ Pre početka ili nakon završenog časa možete pitati sve što vas zanima. Pitanja možete postaviti i e-mailom. Drugim vežbačima slobodno uputite pohvale ili zapažanja kao i instruktoru, takođe pre ili nakon časa.
→ Broj mesta u studiju je ograničen radi održavanja časova u uslovima povoljnim za što efektnije disanje.
→ Registracija (uplata) za naredni mesec se vrši prvog časa u mesecu kao rezervacija za taj mesec. Svaki vežbač dobija karticu joga studija sa evidentiranim uplatama. Ako ste sprečeni da dođete, a želite da nastavite da vežbate javite se svom joga instruktoru. U suprotnom će se vaše mesto smatrati kao slobodno i može ga zauzeti neko drugi.
→ Časove koje propustite u toku meseca možete nadoknaditi u dogovoru sa instruktorom u drugim ponuđenim terminima, ukoliko ima slobodnih mesta.